hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

penitenciar gherla

Trei bărbați închiși la Penitenciarul Gherla

Vinei dimineața în jurul orei 9, în urma unei acțiuni desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pe raza comunei Florești, au fost depistați doi bărbați pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Au fost depistați doi bărbați, de 24 și 26 de ani, din Florești, pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate de către Tribunalul Cluj.

Cei în cauză au de executat 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de omor calificat.

Cu o zi înainte, pe 21 februarie, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Poieni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 31 de ani, din comuna Poieni, care a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cei în cauză au fost conduși şi predați reprezentanţilor Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

foto: arhiva

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns