irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
trecere pietoni gherla str dejului

Treceri noi de pietoni în Gherla. Restricție de viteză și tonaj pe o stradă, limitatoare de viteză pe altele

Comisia de sistematizare și circulație din cadrul primăriei Gherla a analizat cererile unor cetățeni. În urma constatărilor, a dispus implementarea unor noi treceri de pietoni, pe mai multe străzi din municipiu, inclusiv la șoseaua principală.

Anterior, astfel de implementări de făceau prin hotărâri de consiliu local, dar acum, comisia respectivă este abilitată să dispună astfel de măsuri, a explicat viceprimarul Paul Măhălean.

Primele două treceri de pietoni au fost deja marcate și semnalizate. Ambele sunt la drumul principal, una pe strada Mihai Eminescu, în apropiere de magazinul Profi, iar celalată, pe strada Dejului, aproape de intersecția cu str. Vasile Lucaciu.

Alte treceri de pietoni care urmează să fie implementate în scurt timp:

  • pe strada Horea, aproape de intersecția cu str. Gh. Doja
  • la intersecția străzilor Liviu Rebreanu cu Victoriei (aproape de bariera CFR), pe str. Liviu Rebreanu
  • pe strada Liviu Rebreanu, la intersecția cu strada Fizeșului (zona drumului care urcă spre blocurile ANL)
  • pe strada Parcului, pe drumul spre stadion dinspre str. Morii, în zona parcării unde au existat containere pentru deșeuri
  • la intersecția străzilor Parcului cu Al. Vlahuță, care face leăgtura între parcul mare și str. Al. Vlahuță

De asemenea, o restricție de viteză de 20kn/h și de tonaj, de 3,5 t, umrează să fie introdusă pe str. Gh. Șincai, de la intersecția cu str. Ștefan cel Mare la intersecția cu str. Dragoș Vodă (strada cu magazinul Mariflor).

În ce privește limitatoarele de viteză, a fost aprobată deja o amplasare de praguri pe str .Tineretului. De asemenea, se mai are în vedere strada Hășdății, înainte de intersecția cu str. Codrului.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns