ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
transilvania look tv cluj televiziune

Transilvania LOOK – o noua televiziune clujeana

Este invazie de televiziuni noi in mass-media transilvana. La putin timp dupa lansarea in luna decembrie 2011 a televiziunii clujene Transilvania L!VE, care a inlocuit NCN-ul in grilele de programe, trio-ul Paszkani – Rus – Dancu intentioneaza sa deschida inca un post, Transilvania Look, care se doreste a fi un canal dedicat divertismentului. Lansarea oficiala ar urma sa aiba loc chiar de Valentine’s Day.

 

In timp ce Transilvania Live! transmite cu preponderenta programe informative, axate pe evenimentele din arealul transilvan, dar si emisiuni culturale si educative, noul Transilvania LOOK va fi concentrat pe programe de divertisment. La conducerea noului post, care are lansarea de ziua indragostitilor, pe 14 februarie 2012, s-ar afla, conform unor surse, Ovidiu Uscat, fost realizator de emisiuni la TVR Cluj, TVR, Antena 1, NCN.

Tot in primavara 2012 ar urma sa aiba loc o noua lansare, tot de la Cluj: Agro TV, un canal dedicat agricultorilor, cu programe de informare si documentare in domeniu, dar si cu emisiuni de muzica populara. Canalul va avea acoperire nationala. Cu mai multe detalii despre Agro TV vom reveni intr-un material viitor.

 

 

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns