taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
droguri colet

Traficant de droguri din Cluj, prins în timp ce încasa marfa trimisă prin curier

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus pe 5 și 8 octombrie 2020 reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată şi efectuare neautorizată de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive în formă continuată.

În cauză s-a reţinut faptul că doi inculpaţi au desfăşurat activităţi de comercializare de cannabis, cocaină şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza judeţului Galaţi, o parte dintre aceste droguri provenind de pe teritoriul Germaniei, iar o altă parte fiind achiziţionate de la cel de-al treilea inculpat ce desfăşura activităţi de trafic de droguri pe raza judeţului Cluj.

La data de 5 octombrie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat șapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Galaţi, în urma cărora au fost ridicate 700 de grame de cannabis, 580 de grame de 3-CMC (cocaină sintetică), 37.000 de lei, 1.450 de euro, 10 telefoane, 4 arme de airsoft şi 3 arme albe.

La data de 8 octombrie 2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, au indisponibilizat un colet ce conţinea cantitatea de 1 kilogram de cannabis, iar mai apoi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza judeţului Cluj, a unui inculpat, imediat după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat contravaloarea coletului.

În aceeaşi zi a fost efectuată o altă percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate două pungi vidate ce conţineau 30 de grame de marijuana, 2 cântare electronice, o armă airsoft, precum şi sumele de 48.530 de lei, 300 de dolari şi 335 de euro.

Tribunalul Galaţi a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj, al lucrătorilor de poliţie din cadrul IJP Cluj şi a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Pe întreg parcursul procesului penal suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

foto: arhiva

sus(13)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns