nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

trafic masini coada

Trafic infernal pe drumurile din Cluj luni seara, la revenirea acasă după Paște

Mii de șoferi se întorc acasă la sfârșitul mini-vacanței de Paște. Începând de luni după-amiază, șoselele din Cluj s-au aglomerat, iar pe alocuri s-au format blocaje. Au fost și evenimente rutiere.

În jurul orei 19 se circula bară la bară pe șoseaua Cluj-Napoca – Huedin, în zona localității Căpușu Mare, unde coada de mașini a atins câțiva kilometri. Se circula cu viteza mică și în porțiunea de șosea Gilău – Florești.

În cursul după-amiezii de luni a început să se circule cu dificultate pe șoseaua Cluj-Napoca – Gherla – Dej. Mașinile se mișcă greu de la Cluj până la Bonțida, însă este posibil că pe măsură ce se inserează să se circule tot mai lent chiar și până la Gherla.

S-au produs și accidente rutiere. La intrarea în Gherla dinspre Dej, aproape de Băile Băița, a avut loc un accident ușor, în jurul orei 17. Un alt accident s-a produs în zona localității Corpadea, pe șoseaua Apahida – Căianu Vamă. Aici au fost rănite câteva persoane, după ce două mașini s-au tamponat.

foto: Info Trafic jud. Cluj

sus(5)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns