nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

trafic cluj sosea jucu

Trafic de coșmar de la Cluj spre Bonțida, șoseaua paralizată de mașini – a început Electric Castle – cum să eviți cozile – VIDEO

O coadă de mașini care depășește 5 kilometri s-a format miercuri începând cu orele după-amiezii pe șoseaua Gherla – Cluj.

În jurul orei 17 se circula bară la bară și se stătea mult pe loc pe sensul de mers dinspre Cluj-Napoca spre Bonțida, pe varianta ocolitoare Cluj-Napoca Est de la Apahida, spre Jucu, până aproape de intrare în Răscruci .

Șoferii aflați în trafic spun că pe traseu sunt echipaje de poliție care dirijează circulația, la Răscruci și la Jucu, dar cu toate acestea, mașinile înaintează cu mare greutate.

video în continuare – imagini primite de la Andrei

Miercuri începe festivalul Electric Castle la Bonțida, unde sunt așteptați mii de petrecăreți din Cluj, din toată țara, dar și din străinătate.

Pentru a se evita ambuteiajele pe traseu, organizatorii recomandă participanților să folosească autobuzele speciale de la Cluj pentru a ajunge la festival.

Acestea circulă non-stop pe toată durata festivalului, ziua și noaptea, cu plecare din Cluj-Napoca, de la Sala Sporturilor Horia Demian și de la Iulius Mall. Ultimul autobuz pleacă din Bonțida spre Cluj-Napoca luni, 23 iulie, la ora 13. Biletele pot fi cumpărate în stațiile de autobuz cu brățara RFID sau cu bani.

Toate trenurile care circulă pe relația Cluj-Napoca – Gherla și retur vor opri și în stația CFR Bonțida.

Cei care totuși vor să ajungă la festival cu autovehiculele personale, vor intra pe la Răscruci, intersecția fiind marcată corespunzător în acest sens.

bontida electric castle ruta traseu rascruci cluj harta

Organizatorii spun că estimează vârfuri de trafic uriașe în toate zilele de festival, în intervalul orar 19-22, după experiența din anii anteriori.

sus(1)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns