mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
politie noaptea masina

Un tractor s-a răsturnat şi a omorât un om la Codor, lângă Dej

Un apel la 112 a anunțat joi seara un eveniment produs în localitatea Codor din comuna Jichișu de Jos, lângă Dej.

Din primele infomatii, o persoană a fost prinsă sub un tractor, după ce acesta s-a răsturnat.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej și un echipaj medical de la ambulanță de la Gherla.

tractor rasturnat codor

foto: someseanul.ro

Pompierii au scos victima de sub tractor și au efectuat manevre de resuscitare. Bărbatul de 37 de ani nu a răspuns, iar în cele din urmă, medicii au declarat decesul.

Poliția a fost sesizată despre producerea evenimentului la ora 18,30. Din cercetări a rezultat că bărbatul de 37 de ani, din Codor, circula cu tractorul proprietate personală pe un drum de hotar din extravilanul satului, pe direcția Pintic spre Codor. La un moment dat tractorul s-a înclinat și l-a prins sub cabină pe bărbat.

La sosirea echipajelor de itnervenție, victima nu prezenta semne vitale.

Din verificări a rezultat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul era neînmatriculat.

In acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, a declarat Carmen Pompaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

foto: arhiva

sus(4)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns