taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
expo armenopolis gherla 2017 inaugurare

Totul pentru hobby: crescatorii de animale la Expo Armenopolis 2017. Inaugurarea şi poveşti cu iepuri, porumbei si păuni – VIDEO

Ce nu fac crescatorii de animale pentru pasiunea lor? Totul, si chiar mai mult. Este o surpriza foarte placuta sa afli ca iubitori de animale din Dej sau Turda au descoperit Asociatia Armenopolis din Gherla si s-au inscris in ea. Niciunul nu putea lipsi la Expo Armenopolis 2017.

Joi seara a avut loc arbitrarea sutelor de exponate, aduse de crescatori din Gherla, de la Asociatia Armenopolis, de la Dej si de la Turda, de la asociatiile partenere „Albatros” si „Napoca” din Cluj-Napoca, „Lotus” de la Oradea, din Galati sau de la Tulcea.

Arbitrii au verificat atent exponatele, iar cele mai reusite au primit titluri de campioni. In cadrul unei festivitati care are loc sambata, crescatorii vor primi diplome si cupe din partea organizatorilor.

De la Dej a venit la Gherla un crescator de pauni, Romulus Rusu. La 67 de ani, focul pasiunii pentru pasari il mistuie in continuare. El a povestit cum a ajuns sa creasca aceste animale, dar si cum s-a alipit de asociatia din Gherla.

Marius Kis a venit de la Cuzdrioara, dornic sa-si prezinte iepurii de rasa de care atata grija. De la Turda, Leas Armando povesteste celor care se opresc langa cusca cu porumbei despre pasarile sale.

Secretarul Federatiei Nationale a Crescatorilor de iepuri si pasari de curte, Marcel Balan, a sosit tocmai de la Galati, unde reprezinta Asociatia Judeteana Columbofila. Acesta a precizat ca la expozitia din acest an, vizitatorii au ocazia sa vada rase de iepuri romanesti recent omologate: Uriasul de Transilvania, Iepurele de Cluj si Iepurele Secuiesc.

Vineri dimineata la ora 10 a avut loc deschiderea oficiala a expozitiei, eveniment la care au fost prezenti, alaturi de Vicentiu Hossu, presedintele Asociatiei Armenopolis, primarul Ioan Neselean si directorul liceului „Ana Ipatescu”, Radu Ielcean.

Zeci de copii au asteptat cu nerabdare sa viziteze expozitia, insa emotiile mari vor fi duminica la amiaza, cand are loc tombola cu premii.

video: imagini de la Expo Armenopolis 2017

Expozitia este deschisa vineri pana la ora 20, sambata intre orele 8-20, iar duminica intre orele 8-14. Biletul de intrare costa 4 lei pentru adulti, iar tinerii pana in 18 ani au intrarea gratuita. Tombola are loc duminica la ora 12.

src=”https://www.gherlainfo.ro/expo-armenopolis-2017-aduce-la-gherla-crescatorii-de-animale-tombola-cu-100-de-premii-pentru-copii/

src=”https://www.gherlainfo.ro/expozitia-crescatorilor-de-animale-la-final-festivitate-cu-premierea-campionilor-si-tombola-cu-copii-fericiti-video/

sus(12)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns