taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj

Toți copiii se bucură de Moș Nicolae – FOTO

La Grădiniță Căsuța Fermecată din Gherla s-a desfășurat vineri, 6 decembrie, activitatea “Bucuria darului”, cuprinsă în proiectul educativ “Ne jucăm, dar visăm la școală să învățăm”. A participat grupa mare “Boboceii isteți” de la Grădiniță “Căsuța Fermecată”, copii din clasa a IV-a C de la liceul “Ana Ipătescu” și din clasa a III-a A de la Școala Gimnazială Bonțida.

Cu sufletul curat și cu inimile încărcate de emoție, copiii au socializat, și-au făcut noi prieteni, au confecționat mici podoabe de Crăciun și au colindat împreună.

La sfârșitul activității, copiii de la Gherla au fost mesagerii Moșului Nicolae și au oferit cadouri cu dulciuri, fructe și cărți, colegilor de la Școală Gimnazială Bonțida.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaActivitatea a fost coordonată de cadrele didactice din cele trei unități de învățământ, Victor Florian și Mariana Bodea  de la Școala din Bonțida, Ioana Măluțan, Monica Florian de la Grădinița Căsuța Fermecată și Melania Conț de la liceul Ana Ipătescu.

Prin aceste acțiuni, copiii au împărtășit bucuria împreună de sărbătoarea Moșului Nicolae, și-au dezvoltat abilitățile practice, au fost conștientizați și sensibilizați de faptul că fiecare copil merită să primească daruri și să fie fericit.

copii brad gradinita gherla

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns