taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
tabara sangeorz bai gherla

Tinerii ortodocşi din Gherla în tabără la Sângeorz-Băi

În fiecare an, pe timpul vacanţei de vară, Protopopiatul Ortodox Gherla şi Liga Tinerilor Ortodocşi Gherla organizează tradiţionala tabără de vară „Bucuria de a fi creştin” din staţiunea bistriţeană Sângeorz-Băi.

Zilele trecute, nu mai puţin de 40 de copii şi adolescenţi din oraşul de pe Someş s-au aflat în această tabără de la poalele Munţilor Rodnei. Participanţii au fost angrenaţi în diferite activităţi moral-religioase, distractive, artistice şi sportive.

Cu această ocazie tinerii gherleni au participat la cursuri de dansuri populare, acţiuni de însuşire de cântece şi poezii creştine, jocuri şi concursuri pe diferite teme, ateliere de creaţie, întreceri sportive şi drumeţii. Nu au lipsit vizitele la lăcaşuri de cult din zona staţiunii, oaspeţii asistând la slujbele religioase oficiate în bisericile şi mănăstirile din împrejurimile localităţii bistriţene.

Din program a mai făcut parte obişnuita excursie la Cormaia –Valea Cascadelor, o zonă pitorească, unde tinerii s-au simţit foarte bine. În ultima seară cu toţii s-au aflat în jurul focului de tabără, aşa cum se procedează în fiecare vară cu ocazia închiderii taberei.

tabara sangeorz bai gherla

Tot în staţiunea Sângeorz Băi are loc şi tabăra „Bucuria de a fi creştin” organizată de Protopopiatul Ortodox Dej şi Liga Tinerilor Otodocşi Dej şi în care sunt angrenaţi 65 de tineri.

În prima serie au fost prezenţi adolescenţii 12-16 ani, în intervalul 5-10 august vor participa copii 8-12 ani, iar în perioada 26-31 august vor onora tabăra copiii în vârstă de 10-15 ani.

Szekely Csaba

tabara sangeorz bai gherla

foto: Facebook

sus(6)jos(1)

Lasă un răspuns