hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

penitenciar iarna

Tineri din Cluj trimiși după gratii la Penitenciarul Gherla

Doi tineri au fost închiși la Penitenciarul Gherla, după ce polițiștii au pus în aplicare mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Luni, 5 februarie, în urmă verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, a fost depistat un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Cel în cauză are de executat 2 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În aceeași zi, polițiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un tânăr, de 27 de ani, din Floreşti, pe numele căruia era emis de către Tribunalul Cluj un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Tânărul are de executat 1 an de închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută de Codul penal.

Cei doi bărbați au fost încarcerați la Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla.

sus(5)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns