taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
aschileu drum cluj

Tineri depistați fără permis la volan, în Așchileu

Polițiștii de la Secţia 7 Poliție Rurală Gherla au depistat pe 19 februarie un tânăr de 29 de ani, din comuna Așchileu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 109, în localitatea Așchileu Mic din comuna Așchileu, tractând un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi comuna.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceştia nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, a reieşit faptul că, deşi tânărul de 24 de ani cunoştea faptul că cel de 29 de ani nu poseda permis de conducere, i-ar fi încredinţat şi solicitat acestuia să conducă autoutilitara.

În cauză, faţă de tânărul de 29 de ani se efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, faţă de tânărul de 24 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi instigare la săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(12)jos(1)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns