gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
criminal cutit

Tineri atacați cu cuțitul în parcul din Gherla

La data de 8 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au pus în executare două mandate de aducere pe numele unui tânăr de 26 de ani și un minor de 14 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Din cerecetări a reieșit faptul că la data de 5 aprilie, în jurul orei 19, cei în cauză, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Gherla, ar fi abordat trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, pe care i-ar fi amenințat cu acte de violență, având asupra lor un obiect contondent, încercând să obțină de la aceștia bunuri sau sume de bani, dar fără să reușească acest lucru.

La data de 8 aprilie, polițiștii l-au reținut pe tânărul de 26 de ani. Ulterior a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au fost derulate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns