mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Tineret, mândria ţării. Consiliul local al elevilor la jurământ – VIDEO

Elevi de la scolile din Gherla, alesi de colegii lor, au participat miercuri la sedinta de constituire a consiliului local al elevilor.  Intalnirea a avut loc de la ora 14 la sala de sedinte a primariei, in prezenta primarului Ioan Neselean.

Cei 19 consilieri, elevi in clasele a XI-a si a XII-a la liceele „Petru Maior”, „Ana Ipatescu”, Liceul Tehnologic si Liceul cu predare in limba maghiara, au depus juramantul in cadrul unei festivitati.

galerie foto: sedinta de constituire a consiliului local al elevilor

galerie foto gherlaTinerii au avut ocazia sa afle cum functioneaza consiliului local si modul in in care se iau deciziile la nivelul primariei.  Ei au fost indemnati sa se implice in viata comunitatii, sa vina cu idei si propuneri.

La randul lor, tinerii consilieri au ridicat diverse probleme, la care au primit raspunsuri.

Consiliul local al elevilor urmeaza sa se intruneasca o data pe luna si deja se lucreaza la ordinea de zi a primei sedinte.

video: depunerea juramantului

 

sus(18)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns