taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej

Tineret, mândria ţării. Consiliul local al elevilor la jurământ – VIDEO

Elevi de la scolile din Gherla, alesi de colegii lor, au participat miercuri la sedinta de constituire a consiliului local al elevilor.  Intalnirea a avut loc de la ora 14 la sala de sedinte a primariei, in prezenta primarului Ioan Neselean.

Cei 19 consilieri, elevi in clasele a XI-a si a XII-a la liceele „Petru Maior”, „Ana Ipatescu”, Liceul Tehnologic si Liceul cu predare in limba maghiara, au depus juramantul in cadrul unei festivitati.

galerie foto: sedinta de constituire a consiliului local al elevilor

galerie foto gherlaTinerii au avut ocazia sa afle cum functioneaza consiliului local si modul in in care se iau deciziile la nivelul primariei.  Ei au fost indemnati sa se implice in viata comunitatii, sa vina cu idei si propuneri.

La randul lor, tinerii consilieri au ridicat diverse probleme, la care au primit raspunsuri.

Consiliul local al elevilor urmeaza sa se intruneasca o data pe luna si deja se lucreaza la ordinea de zi a primei sedinte.

video: depunerea juramantului

 

sus(18)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns