taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
tigari contrabanda dej alunis ucraina

Țigări de contrabandă din Ucraina găsite în mașina unui bărbat din Aluniș, la Dej

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, au depistat în trafic, în noaptea de 9/10 februarie, pe raza municipiului Dej, un autoturism în care erau transportate țigarete de contrabandă.

În urma controlului autoturismului, care era condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Aluniș, județul Cluj, au fost descoperite 30.600 de țigarete. Acestea nu aveau timbru fiscal și erau de provenineță din Ucraina. Toată  cantitatea de țigarete a fost confiscată.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de către Judecătoria Dej.

În cauză sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, infracțiune prevăzută și pedepsită de Codul Vamal

sus(9)jos(0)

Lasă un răspuns