taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
asociatie gherla copii adventure academy

Ți se pregătește o vară plină de aventură! (P)

Asociația Adventure Academy a început să organizeze în Gherla în urmă cu un an diverse activități, prin care  propune un alt mod petrecere a timpului liber, cât mai aproape de natură, cu activități simple, firești.

În septembrie 2018 a organizat eco-festivalul Verde la Armenopolis, iarna trecută a pus la cale drumeții pe dealurile din zonă, în primăvară a organizat o zi de limba și cultură poloneză și eco-festivalul Servus Primăvară! De zilele orașului, toată lumea a fost invitată la drumeție, cu bicicletele, pe coclauri, iar cel mai recent, la Retro Party și la Seară de chităreală, în jurul focului de tabăra.

Pentru această vară, asociația propune aventura anului, atât pentru copii, cât și pentru cei mai copți. La „Cuibul Aventurii” din str. 1 Decembrie 1918 nr. 18, într-un spațiu amenajat cu terasă, mese, scaune, barbeque, cuptor, minitiroliană, trambulină, tobogan, masă de tenis, teren cu iarbă verde, teren de volei pe nisip, copiii cu vârstă între 6-14 ani sunt așteptați în fiecare zi de marți și joi, între orele 11-16, pentru a se juca și a desfășura activități educative, sub supravegherea și îndrumarea personalului specializat.

asociatie gherla copii adventure academy

Taxa de participare este de 20 lei/copil/zi, iar activitățile au început deja, din data de 9 iulie.

asociatie gherla copii adventure academy

asociatie gherla copii adventure academy

asociatie gherla copii adventure academy

asociatie gherla copii adventure academy

Petreceri la foișor

Dacă aveți de sărbătorit o zi de naștere sau alt eveniment privat, puteți închiria locația și cu siguranță veți avea cea mai tare petrecere, făcând și economie de bani.

La film în aer liber

De asemenea, în aceeași locație, sunteți așteptați miercurea și joia la proiecție de film în aer liber. În perioada 10 iulie – 29 august 2019, aveți posibilitatea să vizionați filme în aer liber. Iubitorii de film care doresc sa revadă unele filme sau pentru cei care nu au reușit să vizioneze cele mai bune filme din ultimii ani, sunt așteptați în fiecare zi de miercuri și joi, de la ora 21.30, să revedem împreună aceste filme. Prețul unui bilet este de 15 lei, care include un pachet de popcorn și o apă plată, întrucât se știe că sucurile conțin mult zahăr și nu sunt sănătoase.

Miercuri seara (10 iulie) va fi proiectat filmul Aquaman, iar joi seara (11 iulie) rulează filmul Mumia. Proiecțiile următoare vor fi anunțate din timp pe pagina de Facebook Cuibul Aventurii.

La Cuibul Aventurii, în 27 iulie se va organiza eco-festivalul Servus Vara, cu un program divers și inedit, în care se va regăsi fiecare dintre voi cu cel puțîn o activitate îndrăgită. În 11 august, tot aici, se va organiza evenimentul „O zi de vară în Armenopolis” , care va cuprinde degustare de produse din bucătăria locală, obținute din ingrediente naturale, un tur ghidat al orașului și câteva surprize artistice.

Pe perioada verii, asociația va organiza drumeții cu bicicletele și o tabăra de aventură, cu program tematic, la Șuncuiuș, în perioada 22-28 iulie, pentru copiii cu vârstă între 6-14 ani.

Acum să mai zică cineva că nu ai ce face vara în Gherla!

Informații suplimentare se pot obține la telefonul 0746.257.611 și pe pagina de Facebook Cuibul Aventurii

sus(17)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns