taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
servus primavara

Ți se pregătește o ieșire la mini-festival: Servus Primăvară! Foc de tabără, muzică și bunătăți, vezi programul

E mijloc de aprilie și chiar dacă soarele se mai ascunde după nori, un colțișor cu verdeață te așteaptă la o petrecere în natură cu muzică, film, mișcare și bunătățuri tradiționale.

„Servus, primăvară!” se numește evenimentul aflat la prima ediție. Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10 și până târziu în noapte, la sediul Asociației Adventure Academy Gherla, de pe strada 1 Decembrie 1918, lângă liceul Ana Ipătescu, o mână de oameni au pus la cale un mini festival în cinstea primăverii.

– pregătirile sunt în toi –

Se pregătesc activități pentru toate vârstele. La ora 10 începe o înviorare de dimineață, apoi jocuri pentru cei mici, dar și pentru adolescenți ori adulți cu chef de joacă.

Vor fi ateliere de încondeiat ouă pentru iubitorii de tradiții, atelier de reciclare creativă pentru iubitorii de natură, discuții pe teme de parentig, povești pentru copii, o proiecție de film în aer liber pentru iubitorii de cinema.

Seara are loc un atelier de Light Graffiti pentru cei ce iubesc arta modernă.

Și pentru că altfel nu se poate, un ceaun cu bunătăți va bolborosi pe foc. Tot la loc de cinste, pâinea de casă cu tot felul, mălai în lapte pentru cei mici, ca la bunici, suc de mere proaspăt stors.

Și pentru că seara încă e răcoare, doritorii se vor încălzi cu vin fiert, de savurat la focul de tabără, în cântece de chitară.

Anunță-ți prietenii și hai, intrarea este liberă!

Programul evenimentului

sus(43)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns