taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
pmp paleologu cluj

Theodor Paleologu (PMP), la Cluj: ”Am convingerea ca pot intra în turul 2. Sunt singurul care i-ar pune probleme lui Iohannis”

Aflat în vizită la Cluj, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, Theodor Paleologu spune că într-o campanie normală, bazată pe dezbateri și schimburi de idei, el are șanse reale să intre în turul al doilea.

”CV-ul spune ceva despre un președinte, dar nu tot. Curajul unui om cred ca e o calitate esențială și eu am convingerea că pot intra în turul 2. Pot să fac ravagii și cred că sunt singurul care i-ar pune probleme lui Iohannis. Alegerile sunt cu surprize uneori, iar democrația inseamnă dezbateri, discuții, schimb de idei. Cine le refuză, refuză principiul democratic și acum nimeni nu vrea dezbtaeri, toți vor confruntări unu la unu. Dar haideți să comparăm proiectele și ideile fiecăruia. (…) Mi-șa dori o dezbatere cu Iohannis, dar aș vorbi în germană. Cu Dăncilă iarăși ar fi extraordinar, delicios dialogul”, a declarat Paleologu.

Referitor la actuala criză politică, acesta a declarat că PMP va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului și crede că aceasta are șanse reale să treacă.

sus(1)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns