hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

sedinta gherla bazin

Teren de fotbal sau bazin de înot – ce au votat consilierii – VIDEO

A fost ședință încinsă joi la sediul primăriei. Pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotărâre privind predarea către Compania Națională de Investiții a actualului teren 2 din Gherla, în vederea construirii unui bazin de înot didactic.

La ședință a fost prezent un grup de aproximativ 20 de persoane, jucători și antrenori de la cluburile sportive din oraș.

Discuțiile s-au întins aproape o oră, cu argumente pro și contra. Toată lumea a căzut de acord că este binevenit un bazin de înot pentru copiii orașului. Un consilier a anunțat că se poate face teren de fotbal în altă parte, dar din partea sportivilor i s-a reproșat acestuia că nu este normal să se distrugă un teren, care are utilitățile la îndemână – apă, vestiare, tribună, pentru a se construi alt teren, în altă parte, cu cheltuieli suplimentare.

Consilierilor li s-a reproșat că nu prea au trecut pe la stadion, să vadă în ce stare se află și că acum vor să voteze pentru desființare.

S-a adresat public întrebarea de ce nu a fost adus la cunoștință acest proiect mai devreme și de ce nu s-a făcut o dezbatere publică cu locuitorii orașului, astfel încât cea mai bună decizie să fie luată în deplină cunoștință de cauză.

S-au adus explicații din partea susținătorilor proiectului că orașul ar putea pierde finanțarea bazinului, dacă acesta nu se aprobă acum.

În cele din urmă, în momentul în care proiectul de hotărâre a fost supus la vot, toți consilierii s-au abținut și au căzut astfel de acord ca acesta să fie reluat peste o săptămână.

video: înregistrarea ședinței  de consiliu

sus(33)jos(47)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

4 comentarii

 1. Abtinere = Nicio asumare.
  Ce s-a facut până acum ?
  De ce s-a ajuns in situația asta în care nu avem o soluție corectă pentru Bazin, deși se știa de mult timp de construirea lui?
  Cineva încaseaza niște bani și nu livrează nimic în schimb.

  sus(46)sus(0)
 2. Individul ce sta pe laptop in poza e fix city-managerul orasului Gherla. Nu pot sa-l numesc domn, pt ca nu este ! Postul pe care sta este inventat fix pt el, sa o duca el bine pe spatele populatiei orasului. Parazaitism se numeste !! Individul nu are nici o rusine sa ia 7000 de lei in mana de la populatia platitoare de impozite fara ca sa faca nimic !! Plus alte multe avantaje materiale. Adica sta pe la birou o ora, poate doua, si alea pe internet, dupa care ia la pas barurile din Gherla. E greu sa stai toata ziua si nu faci nimic, nu-i asa ?!! Mai nou se "ascunde" la un reastaurant de pe Str. Parcului, crede ca e mai ferit de ochi lumii acolo !!
  Gherleni, treziti-va !! Tineti in spate niste paraziti !! Nu poate sa fie bine cu asemenea indivizi la conducerea orasului...!!

  sus(64)sus(0)

Lasă un răspuns