taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj

Terasa Escape e deschisă, te așteaptă cu bunătăți, vin fiert și păturică, dacă ți-e frig

Vremea mai răcoroasă de toamnă poate îmbia în continuare la o ieșire pe terasă, cu prietenii sau familia. Asta cu atât mai mult cu cât ai tot confortul să nu îți fie rece.

Terasa restaurantului Escape din parcul mare din Gherla este deschisă în continuare și te așteaptă, pregătită să-ți facă toate poftele, cu mâncare și băuturi de toate felurile.

La Escape s-au pornit deja încălzitoarele, iar pentru clienți sunt pregătite bunătăți, vinul fiert, dar și păturici, pentru a uita complet de frig.

escape terasa gherla

Escape are și o ofertă mai specială în acestă perioadă: 20% reducere la orice fel principal comandat pe terasă. Oferta este valabilă până la ridicarea restricțiilor.

Restaurantul dă asigurări că sunt luate toate măsurile de precauție pentru siguranța clienților.

(P)

sus(24)jos(206)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?