hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

tenis fed cup cluj

Tenis Fed Cup 2018 la Cluj – România învinge Canada și se califica la barajul pentru grupa 1 mondială

România a învins duminică la Sala Polivalentă din Cluj reprezentanta Canadei, în primul tur al grupei 2 mondiale la Fed Cup.

Prima zi s-a încheiat cu scorul de 2-0 la general în favoarea reprezentantei noastre, iar duminică Irina Begu a trecut în două seturi (6-2,6-4) de Katherine Sebov și a stabilit scorul final al întâlnirilor 3-0 la general. Astfel, reprezentativa României va juca în barajul pentru accederea în grupa mondială.

După meci, Irina Begu a declarat că a avut mari emoții la meciul împotriva reprezentativei Canadei, dar că este bucuroasă că a reușit să câștige.  „Am avut mari emoții și mă bucur că am reușit să câștig ambele partide. Oamenii de la Cluj sunt extraordinari, condițiile sunt extraordinare. Ne-ați primit cu căldură și asta contează cel mai mult, sunteți extraordinari!”

tenis fed cup cluj

Sorana Cîrstea s-a arătat impresionată de atmosfera de la Cluj și a declarat că ar juca oricând pentru România, dar că la Cluj s-a simțit ca o adevărată sportivă.

În meciuriile de sâmbătă, Sorana Cârstea (locul 38 WTA) a învins-o cu 6-2, 6-2 în 58 de minute pe Carol Zaho, locul 138 WTA , iar Irina Begu (locul 37 WTA) a trecut cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2 de canadianca cu origini române Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Tot duminică s-au mai disputat meciuriile de dublu, unde cuplul Ana Bogdan – Raluca Olariu au fost învinse de Gabriela Dobrowski – Karol Zaho, scor 4-6, 6-1, 10-6.

După tragerea la sorți sunt șanse foarte mari ca România să joace tot acasă, cel mai probabil la Cluj, meciul de baraj pentru accederea în grupa mondială, în timp ce Canada va juca un meci pentru menținerea în grupa 2 mondială.

Lucian Vișan

sus(1)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns