taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
kasza tamas gherla szamosujvar

Telenovela de la GAL Plaiuri Someșene continuă, președintele consiliului director și-a dat demisia

Un nou episod din telenovela GAL Plaiuri Someșene s-a consumat: președintele Consiliului Director, Kasza Tamas, și-a dat demisia.

Într-o postare făcută vineri pe Facebook, Kasza și-a anunțat retragerea din funcție și a oferit și câteva motive pentru care a luat această decizie.

Pentru cei mai mulți este greu de citit printre rânduri, pentru că în ultima vreme au fost multe întâmplări demne de un film artistic cu răsturnări de situație, cu intrigi bine meșteșugite, în spatele cărora, așa cum era de așteptat, se află anumite interese.

Redăm mai jos demisia lui Kasza Tamas.

***

Către
Adunarea Generală a Asociației Grup de Acțiune Locală (GAL) Plaiuri Someșene

DEMISIE

Subsemnatul Kasza Tamas, membru al Asociatiei GAL Plaiuri Someșene prin Hotărârea Consiliului local nr. 74/2017, ales în mod statutar de Adunarea Generală în Consiliul Director al Asociației, unde în ianuarie 2020 am fost ales în unanimitate de către membrii C.D. în funcția de Președinte.

Doresc să mulțumesc pentru acești patru ani petrecuți alături de diferiți reprezentanți al comunității, care au arătat dedicație, și-au făcut timp, în mod voluntar, să se implice în implementarea unui proiect inedit, de interes public, plasat sub responsabilitatea comunității. Mulți dintre aceștia, oameni de valoare, cu care a fost o plăcere să lucrez în folosul comunității.

Totodată felicit și multumesc echipei de management pentru devotament și străduință, pentru munca depusă în mod constant și m-a bucurat să văd că fiecare, învățând și din greșelile de zi cu zi, a devenit mai experimentat și mai profesionist în domeniul lui.

În tot acest răstimp, folosindu-mă de cei peste 25 de ani experință din viață ONG-urilor, am încercat prin toată priceperea mea, să-mi îndeplinesc la cel mai înalt nivel îndatoririle ce mi-au revenit.

Din păcate, întâmplările și evenimentele din ultimele luni – munca unor oameni fără scrupule, fără respect pentru Dumnezeu și valorile democratice, prin dezinformare și învrăjbire, au făcut ca viața GAL-ului să pornească pe o pantă abruptă, plină de decizii nestatutare și îndoielnice.

Consider că prin cele patru scrisori adresate membrilor, prin informarea corectă și argumentată, am făcut tot ce se putea, pentru a nu se ajunge în situația de astăzi. Prin informarea presei și a comunității locale am încercat să aduc la cunoștință gherlenilor pericolul iminent în care se află GAL-ul.

Am convingerea că fiecare gest, mișcare, acțiune, decizie, caracterizează și definește persoana sau grupul.

Astfel, din acest moment eu nu-mi doresc să fiu identificat cu acești oameni și cu acest grup, în special cu modul de lucru nestatutar pe care l-au îmbrățișat. Totodată, nu doresc să îmbrâncesc munca echipei de management din GAL.

Astfel îmi prezint demisia din funcția de președinte. Din acest moment nu mai am obligația și nici dreptul să semnez documentele asociației, precum niciun drept conferit președintelui asociației prin Statut.

Îmi rezerv dreptul statutar de a contesta în instanța deciziile luate după 6 noiembrie 2020.

Cu respect,

Kasza Tamas

Gherla, 20.11.2020

***

Luni a avut loc la GAL o ședință extraordinară, în care s-a ales un nou comitet director, care să aleagă un nou președinte.

Miercuri a fost o nouă ședință, în care s-a ales un nou președinte și un nou vicepreședinte al comitetului director.

Demisia de vineri a președintelui Kasza trebuie aprobată de noul consiliu director, într-o ședință programată pentru data de 23 noiembrie.

Cine și de ce vrea răsturnarea președintelui GAL Gherla: „Se petrec lucruri grave!” VIDEO

sus(9)jos(21)

Lasă un răspuns