hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

taxi gratis cluj

Ce ȚEAPĂ a dat un șmecher unui taximestrist – l-a dus GRATIS până la Cluj – VIDEO

Un drum cu taxi până la Cuj costă bani serioși și nu oricine își permite luxul. Dar un smecheraș nu și-a pus deloc așa problema.

Tânărul din poveste a luat un taxi, de la Iclod până la Cluj, iar când a ajuns la destinație, a cerut bonul fiscal. Asta deși s-ar fi înțeles anterior cu șoferul, să îl ducă fără bon. Cel puțin asta reiese din discuția avută cu taximetristul, dintr-o filmare făcută chiar de pasager și postată pe internet.

Ajuns în Cluj, tânărul a făcut pe uitucul. „Un bon?„, întreabă el șugubeț, când să coboare. A avut grijă înainte să pornească telefonul mobil și să înregistreze toată.”O legitimație aveți?”, a mai întrebat el, șmecher.

Văzând asta, taximetristul din Gherla, a realizat rapid că a luat țeapă. „Coboară! Repede! Da’ repede!„, i-a spus pasagerului, care s-a dat jos bine mersi din mașină, după o plimbare gratis cu taxi până la Cluj.

Soferul a  povestit ca intamplarea a avut loc in luna februarie. El a rămas cu o pagubă de vreo 50 de lei, iar data viitoare probabil nu se va mai încrede în călătorii care îi propun un drum „fără bon”.

video, în continuare

sus(22)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. ...să-i pupe taximetristului ţeava de eşapament... la anu' şi LA MULŢI ANI!!!...

    sus(15)sus(5)
  2. Faptul că nici hoți nu mai au onoare, e un pas înainte pentru cei cinstiți. ;)

    sus(4)sus(0)

Lasă un răspuns