taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
taxi

Taxiurile din Gherla nu mai iau comenzi din Silivaș, unde s-au întors acasă mai multe persoane din Italia

În ultimele săptămâni, mai multe persoane din Silivaș, localitate componentă a municipiului Gherla, au revenit acasă din Italia, speriați de situația critică din peninsulă.

Așa cum se întâmplă în toată țara, cei reveniți din Italia sunt priviți cu multă suspiciune de localnici. Asta cu atât mai mult cu cât unii dintre ei nu au declarat inițial de unde vin, iar alții nu s-au autoizolat la domiciliu, deși aveau obligația prin lege.

În aceste condiții, pentru a preveni orice posibilitate de a contacta noul Coronavirus, taximetriștii au luat o hotărâre strictă, aceea de a nu mai prelua comenzi venite din Silivaș.

Taximetriștii au povestit că au fost mai multe cazuri când au fost solicitați de alte persoane din sat, dar când s-au dus să le preia, au constatat că de fapt comenzile erau făcute pentru cei reîntorși din Italia.

Măsura de a nu se mai onora comenzile pentru Silivaș îi afectează acum pe toți  localnicii, iar aceștia nu mai au posibilitatea de a se deplasa cu taximetrele unde au nevoie. Singura variantă rămasă la dispoziție pentru ei este să ceară ajutorul cunoștințelor care au mașină.

sus(52)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns