taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
taxi

Taxiurile din Gherla nu mai iau comenzi din Silivaș, unde s-au întors acasă mai multe persoane din Italia

În ultimele săptămâni, mai multe persoane din Silivaș, localitate componentă a municipiului Gherla, au revenit acasă din Italia, speriați de situația critică din peninsulă.

Așa cum se întâmplă în toată țara, cei reveniți din Italia sunt priviți cu multă suspiciune de localnici. Asta cu atât mai mult cu cât unii dintre ei nu au declarat inițial de unde vin, iar alții nu s-au autoizolat la domiciliu, deși aveau obligația prin lege.

În aceste condiții, pentru a preveni orice posibilitate de a contacta noul Coronavirus, taximetriștii au luat o hotărâre strictă, aceea de a nu mai prelua comenzi venite din Silivaș.

Taximetriștii au povestit că au fost mai multe cazuri când au fost solicitați de alte persoane din sat, dar când s-au dus să le preia, au constatat că de fapt comenzile erau făcute pentru cei reîntorși din Italia.

Măsura de a nu se mai onora comenzile pentru Silivaș îi afectează acum pe toți  localnicii, iar aceștia nu mai au posibilitatea de a se deplasa cu taximetrele unde au nevoie. Singura variantă rămasă la dispoziție pentru ei este să ceară ajutorul cunoștințelor care au mașină.

sus(52)jos(3)

Lasă un răspuns