taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
accident cluj taxi

Taximetriștii din Cluj trag un semnal de alarmă după accidentul cu ambulanța răsturnată: Nimeni nu s-a interesat de starea victimelor!

Un șofer de taxi din Cluj și o studentă din Târgu Mureș se află pe patul de spital, în urma unui accident petrecut într-o noapte de la mijlocul lunii octombrie, la Cluj-Napoca. O ambulanță de la Dej a intrat atunci în coliziune cu taximetrul într-o intersecție și s-a răsturnat. Mașina de taxi a zburat până pe trotuar și s-a oprit în peretele unui imobil.

Pe pagina de Facebook „Asociația Taximetriștilor din Cluj” a fost publicat joi un text, prin care se atrage atenția asupra stării grave în care se află șoferul de taxi și studenta, condamnă comentariile răutăcioase la adresa taximetristului, exprimate în spațiul public, dar și lipsa de interes a șoferului de pe ambulanță față de victime.

accident cluj taxi

foto: Facebook

***

Toti am citit în presă sau am auzit de la colegi de evenimentul neplăcut din noaptea de 19 octombrie. Titlurile știrilor de presă titrau „Ambulanță răsturnată de taximetru”
NIMENI din presă nu a mai urmărit știrea, urmările evenimentului nefericit.
Mai mult, comentariile la adresa taximetristului, multe dintre ele malițioase, jignitoare, au fost postate cu o ură viscerală în spațiul virtual.
Un interviu cu medicul aflat în ambulanță în momentul impactului a dus la comentarii gen „eroii de pe ambulanță”
REALITATEA, din păcate, e cruntă și lovește crunt familiile celor două victime.
Șoferul ambulantei a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile, patru!!! martori oculari ai accidentului au declarat ca ambulanța NU avea semnalele acustice în funcțiune!!!
Dosarul este la Parchet, colegul nostru, Sergiu, având nevoue de peste 90 de zile de îngrijiri medicale. Clienta, o studenta din Tg. Mureș, are nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri, a suferit o ruptură hepatică și numeroase traumatisme!
NIMENI!!! Nici șoferul vinovat, nici cineva de la Ambulanța Dej, NU s a interesat de starea victimelor până astăzi!!!! Au plecat FĂRĂ nicio zgârietură de la Cluj.
Pacienta transportată, o persoană în vârstă de 79 de ani, NU prezenta absolut nicio „urgență”, era un transfer intraspitalicesc banal!!!
Colegul află mâine (vineri, n.r.) daca are nevoie de operație la picior, are TOATE coastele de pe stanga rupte, o tăietură gravă la ochi care necesită operație complexă.
Tânăra rănită grav este acasă, la Mureș, nevoită să și înghețe anul universitar, este terminată psihic după trauma suferită!!

***

Într-un interviu acordat după accident, medicul Mariana Baciu, aflat în ambulanța de la Dej la momentul accidentului, a povestit cum s-a întâmplat totul. Ea a transmis urări de însănătoșire pentru tânăra din taxi, rănită grav în accident.

video în continuare

imagini: dejeanul.ro

Accident în Cluj, ambulanța de la Dej s-a răsturnat după coliziunea cu un taxi, o tânără rănită grav – VIDEO camera supraveghere

sus(1)jos(3)

Lasă un răspuns