mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident fizesu gherlii gherla taxi

Taxi din Gherla implicat în accident la Fizeșu Gherlii

Poliţia a fost sesizată joi în jurul orei 11 în legătură cu producerea unui accident rutier, la intrarea în localitatea Fizeșu Gherlii dinspre Gherla.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că un şofer din Fizeșu Gherlii, care circula cu un autovehicul de teren dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un taximetru, condus de un şofer din Gherla, care circula din sensul opus de mers.

Şoferul de pe maşină de teren ar fi efectuat manevra respectivă pentru a evita impactul cu o maşină aflată în faţa să, care ar fi frânat brusc.

Ca urmare a coliziunii, maşină de teren a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

accident fizesu gherlii gherla taxi

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns