hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident fizesu gherlii gherla taxi

Taxi din Gherla implicat în accident la Fizeșu Gherlii

Poliţia a fost sesizată joi în jurul orei 11 în legătură cu producerea unui accident rutier, la intrarea în localitatea Fizeșu Gherlii dinspre Gherla.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că un şofer din Fizeșu Gherlii, care circula cu un autovehicul de teren dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un taximetru, condus de un şofer din Gherla, care circula din sensul opus de mers.

Şoferul de pe maşină de teren ar fi efectuat manevra respectivă pentru a evita impactul cu o maşină aflată în faţa să, care ar fi frânat brusc.

Ca urmare a coliziunii, maşină de teren a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

accident fizesu gherlii gherla taxi

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns