hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

tavan prabusit pompier sighetu marmatiei

Un tavan s-a prăbușit peste oameni la un cămin de vârstnici în Maramureș – FOTO

Au fost momente de panică la un cămin de vârstnici, după ce tavanul a inceput sa cadă peste oameni.

S-a întâmplat miercuri dimineață, în Sighetu Maramtiei, județul Maramureș. În urma unui apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină la un imobil, unde s-a surpat tavanul.

În urma evenimentului, două persoane de 73 și 76 de ani au fost rănite. Acestea au fost preluate de echipajele medicale de ambulanță și SMURD sosite la față locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

O singură încăpere a fost afectată de căderile de moloz din tavan și nu s-a impus evacuarea persoanelor din celelalte săli.

Cercetările urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul, dar și responsabilii pentru victimele produse.

 tavan prabusit pompier sighetu marmatiei

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns