locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

accident gherla politie

Tată și fiică loviți pe trecerea de pietoni – accidentul prins pe o cameră VIDEO

Un bărbat și o fetiță care s-au angajat în traversarea străzii au fost loviți de o mașină.

S-a întâmplat luni seara, în jurul orei 19,15. Tatăl și fiica se aflau pe trecerea de pietoni din Piața Libertății, aproape de intersecția cu strada Parcului, în timp ce un autoturism Logan, condus de un șofer de 53 de ani, din Gherla, care circula spre strada Clujului, oprise pentru a le acorda prioritate.

Însă un șofer care conducea o autoutilitară marca Mercedes înmatriculată în județul Mureș, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care venea din spate, din cauza faptului că nu a păastrat o distanță corespunzătoare, a lovit mașina Logan din spate și a proiectat-o pe zebră, unde aceasta a lovit cei doi pietoni. Impactul a fost atat de puternic încât a spart luneta Loganului.

accident gherla

accident logan gherla

Tatăl de 40 de ani și fiica în vârstă de 7 ani, din Luna de Jos, comuna Dăbâca,  au suferit răni ușoare și au primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță sosit la locul accidentului.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul, iar până la terminarea acestora, circulația autovehiculelor a fost deviată.

O cameră video a surprins de la distanță momentul impactului.

video în continuare

foto principală primită de la Cosmin

sus(4)jos(38)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns