taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
caine musca

Tată și copil mușcați de câine la Bistrița, proprietarul s-a ales cu dosar penal

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Pe 28 august, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au sesizat Poliția cu privire la faptul că, în Bistrița, un câine din rasa ciobănesc a mușcat un bărbat de 40 de ani și pe fiul acestuia, în vârstă de 10 ani. Cei doi au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, iar în urma verificărilor efectuate l-au identificat pe proprietarul câinelui ca fiind un bărbat de 41 de ani, din Bistriţa. Câinele în cauză a fost preluat de serviciile abilitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

foto: arhiva

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns