taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
produs de cluj gherla 2019 targ zegrenii ceaba

Târgul Produs de Cluj la final, de ce sunt mai scumpe produsele – VIDEO

Cele trei zile de spectacole folclorice pe scena din autogară au adus în fața publicului artiști locali, ansambluri folclorice și instrumentiști.

Târgul Produs de Cluj, dedicat promovării producătorilor local și artiștilor din zonă, a mai bifat o ediție la Gherla. De vineri și până duminică, locuitorii orașului au avut posibilitatea să ia parte la spectacole, să vadă oferta artizanilor, a meșterilor populari, a creatorilor de mărunțișuri. Pe tarabe au fost scoase la vânzare și diverse produse, uleiuri presate la rece, miere și alte produse apicole, dulciuri de tot felul, cârnați și carne.

Pe grătare au sfârâit micii și grătarele, iar la parcul de distracții pentru copii și adolescenți a fost mare animație.

Totul a fost frumos și bine organizat, dar prețurile au crescut de la un an la altul. Ramona Moldovan, președintele Asociației Produs de Cluj, organizatorul evenimentului, a explicat că nu se pot compara prețurile produselor de la târg cu cele din magazine, care se produc la scară industrială și care conțin diverși conservanți, coloranți, stabilizatori. „Oamenii trebuie să știe că un produs sănătos este mai scump, așa este peste tot. La comercianții noștri, carnea e doar carne, laptele doar lapte, sucul doar fructe, fără zahăr. Toate produsele sunt atent verificate și urmărite în procesul de producție, astfel încât cumpărătorii să aibă parte doar de marfă de cea mai bună calitate”.

În aceste condiții, oamenii au venit, s-au uitat și au cumpărat mai ales cei cu pretenții la calitate, ori părinții pentru copii.

Târgul s-a încheiat duminică seara, cu pregătiri pentru alte destinații din Cluj și din țară, dar cu promisiunea că la anul va reveni din nou la Gherla.

video în continuare

foto principală: Facebook

sus(4)jos(43)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. Intreadevar preturile au fost cam ridicate. Dar niciunul de unde am cumparat nu mia inmanat un bon fiscal. Eu inteleg ca sunt produse bio de la producatori autoctone dar taxele si ei trebuie sa le plateasca. Eu sunt obligat sa dau bon si daca vand un pix!

    sus(28)sus(1)

Lasă un răspuns