taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik apollo livada mobila angajare muncitor
targ craciun copii gherla iclod dej

Târgul de Crăciun „Din suflet pentru suflet”. Copiii au vândut podoabe de sărbători în părculeţ – FOTO

A fost animatie mare marti la amiaza in parculetul din centrul orasului. Intre orele 10 si 13 a avut loc Targul de Craciun, o activitatea in cadrul proiectului judetean „Din suflet pentru suflet”, in care copiii au confectionat podoabe de Craciun din diverse materiale si au avut prilejul sa le expuna spre vanzare.

Trecatorii nu s-au lasat asteptati si au cumparat diversele obiecte realizate de copii.

galerie foto: imagini de la targ

galerie foto gherlaLa targ au fost prezente alaturi de copii cadre didactice, educatoare, invatatori, profesori: educatoarele Florian Monica, Malutan Ioana de la Gradinita „Casuta Fermecata” Gherla, prof. inv. primar Sabo Ionela, Farcas Cristina, Malutan Nicoleta, Oltean Rodica, de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Gherla, prof. inv. primar Muresan Marcela de la Scoala primara Livada, prof. inv. primar Bozesan Liliana, Gadalean Roxana, Persa Ioana, Pintea Monica de la Scoala Iclod, prof. Katona Daniela de la Clubul Copiilor Gherla, Broaina Oana Liliana de la Clubul Copiilor Dej, profesor logoped Buta Corina de la CJRAE – Liceul Teoretic „Ana Ipatescu”, profesor logoped Morar Octavia de la CJRAE – Scoala Gimnaziala Nr. 1 Gherla, prof. Balint Antoaneta, prof. inv. primar Conţ Melania, Cristurean Daniela, Feher Ecaterina, Galan Narcisa, Oancea Maria de la Liceul Teoretic „Ana Ipatescu” Gherla.

Parintii s-au implicat atat in aranjarea standurilor, cat si in vanzarea produselor. Mesele pentru targ si expozitie au fost asigurate de Primaria Gherla, prin RADP Gherla, iar ambientul muzical a fost oferit de Casa de Cultura Gherla.

Proiectul s-a derulat sub coordonarea prof. inv. primar Sabo Ionela de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 si prof. inv. primar Conţ Melania de la Liceul Teoretic „Ana Ipatescu” Gherla, cu sprijinul primariei si al Casei de Cultura Gherla. Activitatea a urmarit dezvoltarea creativitatii si a indemanarii copiilor, exersarea abilitatilor matematice, socializarea cu alti copii din diferite scoli, precum si implicarea parintilor alaturi de copiii lor.

Bucuria copiilor a fost mare cand, la finalul targului, a aparut si Mos Craciun, intr-o caleasca plina cu cadouri.

Organizatorii au transmis multumiri tuturor pentru implicare, cu urarea de „Sarbatori cu liniste, pace si bucurie!”

sus(20)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?