hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

marius sabo ioan neselean primar gherla

Târgul de animale, motiv de replici acide între fostul și actualul primar: „N-ai facut nimic! Ne-ai făcut de rușine cu USL!” – VIDEO

Subiectul târgului de animale, pentru care primăria Gherla a anunțat că vrea să aloce 35 de miliarde de lei vechi, a revenit în discuție la ultima ședința de consiliu local, desfășurată miercuri, 31 ianuarie, la sediul primăriei.

Consilierul Andrei Hiticaș a solicitat reluarea discuțiilor privind oportunitatea aceste investiții. „Vă propun să discutăm, indiferent de culoarea politică, să vedem dacă este necesar. Este o sumă enormă și chiar dacă se face, să se facă rațional„.

Din partea primăriei s-a precizat că valoarea anunțată pentru modernizarea târgului a rezultat din evaluarea lucrărilor, făcute de specialișți, din devize, normative și măsurători, dar că la licitații anterioare asemănătoare, a rezultat un cost final de doar 65-70%. S-a mai menționat faptul că intenția de modernizarea târgului ar veni ca urmare a solicitărilor oamenilor de zonă, fără a se preciza despre câte persoane este vorba, care este efectivul de animale deținut de acestea sau despre necesitățile lor privind sacrificarea.

Consilierul Marius Sabo a apreciat că investiția este exagerat de mare. „Eu vreau să va spun că în Europa nu mai există târguri. Acum se fac doar pe terenuri în afara localităților, îngrădite cu panglică, astea sunt târgurile!

Sabo a mai dat exemplul unui punct de sacrificare care a costat 80.000 de lei, adică de aproape 35 de ori mai puțin. Consilierul a propus anularea hotărârii privind târgul de animale. „Revocăm hotărârea de consiliu dată prost și pierdem 500 de milioane, nu miliarde!”

Discuția s-a încheiat pe ton ridicat. „Adevărul este că această investiție la târg era în programul PSD din 2016. Guvernarea locală și-a asumat că face târgul, nu eu, cu 35 de miliarde, să-l țină deschis două zile pe an!„, a spus Sabo.

A fost momentul în care a reacționat primarul Ioan Neselean: „Va funcționa 300 de zile. Nu tot băga cu PSD-ul. Tu nu ți-ai asumat nimic! N-ai făcut nimic! Ne-ai făcut de râs cu USL-ul!„, a spus primarul, vizibil enervat.

video: discuțiile pe subiectul targului de animale

foto: arhiva

Primăria Gherla are planuri mari pentru locuitori: un târg de ANIMALE modern, cu 35 de miliarde. Cum au votat consilierii – VIDEO

sus(2)jos(60)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

10 comentarii

 1. ... da da... ism urban...( grajduri municipale ne trebuie, că şcoli şi spitale avem la standard de cătun...)

  sus(55)sus(6)
  • sunt de toate in Gherla, toate stralucesc, spitalul e ultra igienizat si dotat, medicii ,cu functie fiind, ii imbrabcesc pe batranii bolnavi ( si aici vorbesc din stiinta de cauza), policlinica e tot ca si acum 30 de ani, de scoli? Nu avem nevoie, au maghiarii si pt.romani.... chiar suntem ramasi muuult in urma ,fata de multe sate sci comune,unde o mana de copii au cladiri in care invata ,noi si dotate. Chiar este un interes la mijloc,sa jongleze cu o astfel de suma. Rusine rusine rusine sa le fie celor ce vor sa faca asa ceva, celor care aproba...Este bataie de joc.

   sus(22)sus(0)
 2. Ce dracu vor sa ridice castel la animale cu atatia bani....sau au gasit firma de constructii cu care vor imparti banii si nu vor sa scape marele proiect...

  sus(42)sus(3)
 3. Cu banii ăia s-ar putea construi un abator modern, deoarece nu avem în zonă așa ceva, cel mai apropiat fiind la Bistrița. Astfel s-ar crea și locuri de muncă și s-ar stimula creșterea de animale de către micii fermieri care au avea o modalitate de desfacere decentă. Un proiect similar a fost propus pentru Iclod, dar pentru că ideea a aparținut „Roșiilor” ăia „Galbeni” n-au fost de acord. Ce mai, prostia este la ea acasă. ;)

  sus(22)sus(8)
 4. Regret faptul ca gherlainfo se face partasa vizibil la afacerile baietilor de casa gasca Barbos si in loc sa semnaleze problema cea mai importanta din cadrul sedintei aceea cu radiatiile si antenele dlui manager cu 90 mil salar pe luna pomeneste doar de doua replici care nu intereseaza pe nimeni intre vechiul si noul primar ...asa de tare li se face rau cand vad un popa care mai are curajul sa spuna lucrurilor pe nume ca trec neobservata prima parte care prezinta un interes de sanatate publica ...regret!
  Am urmarit intamplator materialul si am ramas socata sa vad ca nu scrieti nimic despre MINUNATELE ANTENE CE URMEAZA A FI INTALATE DEASUPRA CAPETELOR NOASTRE SI vad indiferenta consilierilor nostrII in fata unei chestiuni de viata si de sanatate ...felicitari domnului parinte si ar trebuie cred exorcizati o parte dintre asazisi reprezentanti ai orasului ca gandeste seful in locul lor, dupa interesul si procentele altora.

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns