taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
targ craciun gherla elevi liceu ana ipatescu

Târg de Crăciun cu elevii de la liceul Ana Ipătescu, „Vrem să fim Moș Nicolae pentru Alin!”

Empatia și dorința de bine sunt unele dintre calitățile elevilor de la Liceul Teoretic “Ana Ipătescu” din Gherla.

Pentru a-l ajută pe Alin, fostul lor coleg care trece printr-o grea încercare, elevii s-au mobilizat și au organizat un eveniment caritabil.

Târgul de Crăciun organizat pe 2 decembrie pentru adunare de fonduri a fost un eveniment născut din dorința elevilor, care pentru a fi de ajutor, au realizat produse de patiserie, făcute de fiecare în parte, care mai apoi au fost scoase la vânzare în centrul orașului. Elevii organizatori au fost cei din clasa a XII-a B, coordonați de dirigintele Claudia Ielcean, dar și elevii claselor a XII-a A, a XII-a C, a IX-a A și a IX-a B.

galerie foto: imagini de la târgul elevilor

galerie foto gherlaTârgul a fost deschis între orele 8-15, în căsuțele puse la dispoziție de Primăria Municipiului Gherla. La eveniment s-au adunat din vânzari în jur de 5.200 de lei, plus 1200 lei din donațiile trecătorilor și 1300 lei de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dej. Alți aproape 8.800 de lei s-au strâns din donații ale elevilor de la liceul Ana Ipătescu.

„Ne dorim ca Moș Nicolae să-i aducă lui Alin sănătate și forța de a depăși cu bine acest moment greu din viața sa!”, au transmis participanții.

sus(15)jos(3)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?