taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
codobanda concurs duna szamosujvar taraf gherla

Taraful Codobanda, premiu special la concurs TV în Ungaria

Anul 2019 a însemnat pentru formaţiile artistice ale Fundaţiei Culturale „Téka” din Gherla o perioadă deosebit de bogată în evoluţii atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Nu au lipsit nici succesele, cu care ne-am obişnuit deja în ultimii ani.

La finalul lui 2019, talentaţii copii din cadrul fundaţiei au obţinut noi premii. Este vorba de taraful „CodoBanda”, care a câştigat premiul special al concursului de promovare a tinerelor talente „Păunul şi-a luat zborul” (Fölszállott a páva), organizat de canalul Duna TV din Ungaria.

Formaţia alcătuită din Codoba Florin – vioară, Molnár Ádám – braci si Balla Péter – contrabas, a avut o evoluţie de mare succes, atât în etapele anterioare ale concursului, cât şi în finală.

Într-o companie selectă, micii instrumentişti de pe Valea Someșului au reuşit să fie printre primii, venind acasă cu un binemeritat premiu special. Pe primul loc la instrumente muzicale s-a clasat Csapodi Tádé.

La sfârşitul lunii noiembrie, formaţia CodoBanda a ocupat locul II la ediţia a XXV-a a Festivalului „Trio Transilvan-Trio Instrumental”, organizat în municipiul Gherla.

Acum câţiva ani, tot de la Gherla un grup de copii de la fosta Şcoala generală nr.2 s-a calificat la etapa superioară a concursului „Fölszállott a páva”.

Szekely Csaba

video: festivitatea de premiere (lb. maghiară)

Taraful Codobanda, cu instrumentiști din Gherla și Pălatca, în concursul de talente din Ungaria – VIDEO

sus(96)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns