taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
albin kaczka pictura

Tango printre anotimpuri, expoziție de pictură Albin Kaczka la Centrul Turistic

Sezonul estival al expozițiilor organizate la Centrul Turistic din municipiul Gherla, a debutat luni, 6 iulie 2020, cu expoziția de pictură ”Tango printre anotimpuri”, aflată la cea de-a III-a ediție, manifestarea artistică așteptată cu mult interes de amatorii de frumos.

Chiar dacă la vernisajul primei ediții a expoziției amintite, artistul plastic mărturisea că lucrează doar în timpul liber, se poate aprecia că munca sa a depășit barierele amatorismului, printr-o abordare plină de talent și dăruire.

În cadrul expoziției, Albin Kaczka expune 10 lucrări în ulei, continuând șirul tematicii abordate la primele două ediții. Prin această nouă prezență pe simezele gherlene, autorul mai face un pas de tango în lumea artelor. Multă culoare, energie și optimism găsim în tablourile expuse.

Expoziția va fi deschisă pentru vizitatori până la sfârșitul lunii iulie și poate fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 – 15,00.

Szekely Csaba

foto: Claudiu Capră

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns