taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
gherla politie

Tânărul urmărit de poliție la Silivaș a fost arestat, un alt bărbat care a amenințat polițiștii arestat

În urma activităților de cercetare penală efectuate, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 22 de ani, din municipiul Gherla care, la data de 14 mai a condus un autoturism prin oraș., fără să aibă permis de conducere.

Când a fost depistat în trafic de polițiști, el nu a respectat semnalul de oprire al acestora și și-a continuat deplasarea. În cele din urmă, a abandonat autoturismul pe un câmp din cartierul Silivaş, din municipiul Gherla.

Pe 19 mai, el a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Gherla au pus în executare pe 18 mai un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Gherla, pe numele unui bărbat de 31 de ani, din municipiul Gherla, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Acesta și încă un bărbat de 44 de ani i-ar fi amenințat și agresat verbal pe polițiștii care porniseră în urmărirea tânărului care nu a oprit la semnal.

Pe 14 mai, bărbatul de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat magistraților, care au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Un tânăr fără permis a fugit în pădure, polițiștii care îl urmăreau amenințați

sus(33)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns