hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

politist mita sofer masina

Tânără fără permis la volan, prinsă la Cătina

Poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat duminică, 14 iulie, o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 161E, pe raza comunei Cătina, deşi nu deţine permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat femeii spre a fi condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, domiciliat în comuna Vaida-Cămăraş, care ar fi cunoscut faptul că aceasta nu avea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără pemis de conducere și încredințarea cu știință a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumul public unei persoanei care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(9)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns