nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

accident masina stalp iclod cluj

Tânără din Gherla și tatăl ei răniți în accident la Iclod, după explozia unui cauciuc – VIDEO

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca.

Din verificările polițiștilor a rezultat că în jurul orei 17, un șofer de 47 de ani din Gherla, care circula cu un autovehicul marca Volkswagen în zona localității Iclod, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a exploziei unui cauciuc, a pierdut controlul direcției, mașină a părăsit șoseaua și a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor, iar o tânăra în vârstă de 21 de ani, fiica conducătorului auto, aflată pe bancheta din spate, a fost rănită grav, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Ambele victime au fost preluate de echipaje medicale de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej.

Poliția a efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar până la terminarea acestora, s-a format o coadă uriașă de mașini.

video în continuare

imagini Info Trafic jud. Cluj, Marin

sus(1)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns