hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

accident volkswagen turda gherla

Tânără din Gherla rănită ușor în accident la Turda, după ce mașina în care se afla a lovit un stâlp

O fată de 20 de ani din Gherla a fost rănită ușor într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe 8 aprilie, în jurul orei 17,30, pe o stradă din municipiul Turda.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un șofer de 31 de ani din Gherla nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta. Acesta a depășit un autobuz aflat într-o stație, trecând peste marcajul longitudinal continuu care separa sensurile de mers, a trecut pe sensul opus și a lovit un stâlp.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat în afara șoselei, iar o tânăra de 20 de ani, pasageră în mașină, a fost rănită ușor.

În acest caz se efecteaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. (foto: inturda.ro)

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns