nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

accident volkswagen turda gherla

Tânără din Gherla rănită ușor în accident la Turda, după ce mașina în care se afla a lovit un stâlp

O fată de 20 de ani din Gherla a fost rănită ușor într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe 8 aprilie, în jurul orei 17,30, pe o stradă din municipiul Turda.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un șofer de 31 de ani din Gherla nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta. Acesta a depășit un autobuz aflat într-o stație, trecând peste marcajul longitudinal continuu care separa sensurile de mers, a trecut pe sensul opus și a lovit un stâlp.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat în afara șoselei, iar o tânăra de 20 de ani, pasageră în mașină, a fost rănită ușor.

În acest caz se efecteaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. (foto: inturda.ro)

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns