mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
untold festival cluj

Tânără din Gherla lovită în cap cu o sticlă de whisky la Untold

O tânără din Gherla aflată în noaptea de duminică spre luni la festivalul Untold de la Cluj Arena a fost rănită în urma unui incident mai puțin obișnuit.

Potrivit ziardecluj.ro, tânără s-a ales cu o plagă la nivelul capului, după ce o sticlă de whisky aruncată din zona VIP a lovit-o în mod direct.

Poliția a confirmat că luni dimineață a fost sesizată de catre personalul medical din cadrul UPU Cluj cu privire la faptul ca o tânără a suferit leziuni în urma unui incident produs pe stadion. La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție, care a constatat ca tânăra în vârstă de 26 de ani, din Gherla, prezenta o plagă la nivelul capului, care ar fi fost cauzată de o sticlă aruncată din zona tribunei.

În cauză au fost demarate verificari pentru clarificarea stării de fapt și pentru luarea măsurilor legale.

Incidentul a fost înregistrat în jurul orei 4 dimineața, fiind semnalat presei clujene de câțiva martori oculari.

sus(8)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns