mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj
accident mociu rasturnat buza

Tânără din Buza rănită în accident la Mociu

Drumul umed a dat mari bătăi de cap șoferilor vineri seara. În curs de câteva ore s-au produs mai multe accidente, unele extrem de grave, la Coplean, la Dej, la Cluj-Napoca și la Mociu.

În jurul orei 19, o tânără în vârstă de 24 ani din comuna Buza, județul Cluj, deși avea o experiență la volan de trei ani, în timp ce conducea autovehiculul pe DN16, pe raza comunei Mociu,  în afara localităţii, dinspre Cluj spre Reghin,  la kilometrul 22+200 m nu a adaptat viteza la conditiile de drum – carosabil umed și într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului.

Mașina a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit șoseaua pe partea stângă și s-a răsturnat într-un șanț.

Au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale și poliția.

În urma accidentului, tânără a fost grav rănită. Ea a suferit un traumatism toracic, a fost preluată și transportată la Unitatea de Primire a urgențelor din Cluj-Napoca.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns