ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
politist politie sofer trafic

Tânar reținut la Gherla, circula cu mașina, deși avea permisul anulat

Polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au reținut vineri, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost depistat la volanul unui autoturism, deși avea permisul de conducere anulat.

Cel în cauză, cu domiciliul în Gherla, a fost interceptat de polițiști în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului, pe strada Clujului, unde anterior ar fi avut loc și o șicanare în trafic.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că șoferul în cauză avea permisul de conducere anulat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns