alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

politist mita sofer masina

Tânăr prins la volan prin Gherla, fără permis

Polițiștii de la Compartimentul Rutier Gherla au oprit în trafic miercuri seara un tânăr, aflat la volanul unei mașini. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere.

Miercuri seara în jurul orei 19, polițiștii aflăți în misiune pe strada Hășdății, au oprit un autoturism marca Audi, care circula dinspre Hășdate spre Gherla. La volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Hășdate.

Când i s-au solicitat actele, tânărul a ridicat din umeri: nu avea permis de conducere.

În acest caz se fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

În ultimul an mai multe persoane au fost prinse de polițiști conducând fără permis prin oraș, fie la volanul unor autovehicule, fie pe mopede. Legea prevede pentru o astfel de faptă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Polițiștii atrag atenția că pe lângă faptul că se aleg cu dosar penal și riscă închisoarea, astfel de persoane prezintă un risc crescut să se accidenteze atât pe ele, pe pasagerii aflați în mașini, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

foto: arhiva

sus(12)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns