taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
droguri cluj

Tânăr închis la Penitenciarul Gherla pentru trafic de droguri, alți condamnați trimiși după gratii

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare luni, 14 octombrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj.

Tânărul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 4 ani şi 6 luni de închisoare sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de substanţe de mare risc, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate, fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de 6 ani şi 4 luni. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Tot luni, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 38 de ani, din comuna Apahida, judeţul Cluj. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda au identificat şi reţinut un bărbat de 37 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj. Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 1 lună de închisoare, fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Turda, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cei patru bărbați au fost conduși şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vedere executării pedepsei.

La data de 15 octombrie, la Penitenciarul Gherla erau deținute 747 persoane private de libertate.

foto: arhiva

sus(2)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns