taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
padure ranit aschileu

Tânăr în comă la Așchileu, rănit într-o pădure

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se afla într-o zonă împădurită din apropierea localitatății Așchileu Mare, comuna Așchileu, județul Cluj, a fost lovit de crengile unui arbore.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 11, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj medical de ambulanță, un echipaj de descarcerare ale pompierilor și un elicopter SMURD.

În urma incidentului, tânărul a fost rănit grav. Acesta efectua lucrări în pădure și la un moment dat a fost lovit de o ramură care s-a rupt dintr-un copac. La sosirea salvatorilor, victima era în comă, cu traumatisme grave în zona capului.

ranit elicopter smurd aschileu

Medicii au reușit să-l stabilizeze, apoi a fost transferat în ambulanță, cu sprijinul pompierilor, și transportat către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj, în stare gravă.

În acest caz, polițiștii efectueazâ efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

sus(13)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns