taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto

Tânăr fără permis prins la volan prin Mintiu Gherlii

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dej au depistat la miezul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 0,40, un tânăr de 20 de ani, din comuna Mica, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 172F, pe raza localităţii Mintiu Gherlii, judeţul Cluj, deşi nu deţine permis de conducere.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că acesta a primit autoturismul pentru a-l conduce de la un bărbat de 42 de ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj, care ar fi cunoscut că tânărul de 20 de ani nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns