taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
penitenciar gherla

Tânăr eliberat din Penitenciarul Gherla, așteptat de polițiști la ieșire, după ce și-a amenințat mama cu moartea

Un tânăr de 26 de ani a fost eliberat marţi, 3 septembrie, din Penitenciarul Gherla, unde a executat integral o pedeapsă pentru fapte cu violenţă. El a fost aşteptat de poliţişti chiar la poarta penitenciarului.

Potrivit monitorulsv.ro, poliţiştii au considerat că bărbatul din Suceava ar fi un pericol public, după ce şi-ar fi ameninţat în mai multe rânduri mama cu moartea. Femeia a cerut disperată ajutor.

Tânărul a fost ridicat de la poarta Penitenciarului Gherla cu o grupă de mascaţi de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul poliţiei din Suceava.

Sursa citată scrie că inițial tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost pus sub control judiciar, cu interdicţia de a se apropia de domiciliul mamei sale, în următoarele şase luni. Femeia a obţinut în instanţă un ordin de protecţie faţă de propriul fiul.

Ca măsură de precauţie în plus, proaspătul eliberat are ca domiciliu un centru din Cluj-Napoca și nu are voie să părăsească localitatea. Poliţiştii au considerat că ameninţările trebuie tratate la modul cel mai serios.

În urmă cu patru ani, tânărul a intrat în magazinul mamei sale, unde ar fi început să facă scandal, supărat că nu primeşte bani. Din cercetările coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava rezultă că femeia a fost lovită cu pumnii şi picioarele. Fiul a distrus şi bunuri din magazin şi şi-a ameninţat mama cu moartea. La faţa locului a fost chemată poliţia, însă spiritele nu s-au liniştit și s-au cerut întăriri. Cinci poliţişti au mai intervenit pentru a-l imobiliza pe bărbat.

Procurorii l-au trimis în judecată la vremea respectivă pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie, o infracţiune de ameninţare, una de distrugere, precum şi a cinci infracţiuni de ultraj.

Mama a obţinut un ordin de protecţie împotriva propriului fiu, care nu a mai avut voie să locuiască la domiciliul familiei.

Pentru infracţiunille comise, magistrații au stabilit o pedeapsă cu executare de 2 ani şi 4 luni, petrecută după gratii, la Gherla.

foto: arhiva

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns