irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
politie politist noapte

Tânăr din Recea Cristur prins de două ori la volan fără permis. A prezentat un permis fals

La data de 11 martie în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean, județul Bistrița-Năsăud, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Județean 172 prin localitatea Cociu.

La volan a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Recea-Cristur, județul Cluj, care a prezentat polițiștilor un permis emis de autorități străine, cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că este fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In consecință, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

A doua zi, pe Drumul Național 17D în localitatea Mititei, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat din nou în trafic pe tânărul de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

Și de această dată, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal cu privire la comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto: arhiva

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns