irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
disparut rascruci italia

Tânăr din Răscruci, dispărut în Italia

Un tânăr de 28 de ani din Răscruci, comuna Bonțida, este dat dispărut. Ultima dată s-a putut lua legătura cu el în urmă cu două săptămâni.

Cengeri Răzvan, care se afla ultima dată pe teritoriul Italiei, în zona Calabria, nu si-a mai contactat familia si nu se mai știe nimic despre el acasă.

disparut cengeri razvan rascruciBărbatul are înălțimea aproximativă de 1,70 m, circa 85 kg, constituție atletică, față ovală, ochii căprui, tenul masliniu, părul șaten, drept, lungime scurtă.

La momentul plecării, era îmbrăcat cu un tricou gri, geacă din material textil culoare neagră, pantaloni tip jeans culoare neagră, în picioare purta încălțăminte sport culoare albastru.

Familia a încercat că îl contacteze telefonic, dar din data de 8 februarie, telefonul lui este închis.

Pe rețelele sociale au fost distribuite mesaje în care cei care îl cunosc pe dispărut sunt rugați să contacteze familia.

Am un frate pe nume Cengeri Răzvan care a plecat în Calabria la cules de portocale. Ultima dată am vorbit cu el joia trecută. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat poliția și vreau să public și acest anunț, poate l-a văzut sau îl cunoaște cineva. Am încercat să îl contactăm și pe patronul la care a mers la muncă. Acesta, inițial, nici măcar nu a recunoscut că lucrează pentru el, ceea ce ni s-a părut foarte dubios. Ultima dată știm că se afla în Crotone. O să atașez și o poză cu el poate îl recunoaște cineva. Orice informație ne este de mare folos. Vă mulțumim din suflet! Alexandru – 0743126591
angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns