hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte

penitenciar duba detinut gherla

Tânăr din Mintiu Gherlii închis la Penitenciarul Gherla pentru droguri

Tentația de a face bani din activități ilegale a fost mare pentru tânăr din Mintiu Gherlii, iar faptul ca nu i-a rezistat l-a trimis după gratii.

Miercuri, 13 iunie, poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal Mintiu Gherlii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei privind un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Mintiu Gherlii. Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea.

Tânărul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la 1 an și 8 luni închisoare pentru activităţi de cultivare, deţinere, oferire şi vânzare de droguri de risc.

Condamnatul a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

foto: arhiva

sus(12)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns